Om

NYBOSTRAND

I ett reportage i Sydsvenskan säger en av gästerna om Nybostrand: ”Det är en pytteliten camping som ligger jättenära havet. Det är väl den främsta anledningen till att vi åker hit”.

Den pyttelilla campingen på Nybostrand är en oas som inte är given utan måste upptäckas. Allt fler tycks upptäcka den, så i framtiden kanske den ”pyttelilla campingen” växer till sig ett snäpp och åtminstone blir den ”lilla campingen”. Hur som helst, en pärla är den, gården nära havet vid Gislövs Läge.

Nyban 2015 beskuren

Ett sommarhem är som ett fönster in mot församlingen, här skapas möten och gemenskap mellan människor och mellan människor och Gud.

Församlingen har under årens lopp flyttat ut sin verksamhet hit under sommaren. Församlingens medlemmar och semesterfirare från hela Sverige har många glada sommarminnen härifrån.

Sommartid bjuder Nybostrand bland annat in till kvällsandakter, fikastunder, söndagsgudstjänst, grillkvällar, fotboll och volleyboll och på lördagar till musik i sommarkvällen. Läs mer under fliken Sommarsäsong.

HISTORIA

Trelleborgs Missionsförsamling har ägt Nybostrand sedan 1946.

0. Nybostrand foto
Nybostrand var från början bara en liten byggnad. Här har verandan glasats in.
65. Bygge anex Nybostrand -72
År 1972 byggdes stugor/marklägenheter.
127. Bygge övernattningstugor -93
År 1993 byggdes toppstugorna.

Kommentarer inaktiverade.